Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

AdWords / FACEBOOK hirdetések

Eredményes Google AdWords kampányt vagy Facebook hirdetést szeretne?

A Google hirdetés

A Google keresőjében lehetőség van fizetett hirdetések elhelyezésére, melyek segítségével jelentősen növelhető a honlap látogatottsága és az ebből származó bevétel. Az ilyen hirdetés legfőbb előnye, hogy nem a megjelenésekért, hanem a tényleges kattintásokért kell csak fizetni.

További előnye, hogy a téma iránt valóban érdeklődőknek tudjuk a hirdetést megjeleníttetni, így hatékonysága a tapasztalatok alapján jobb.

 

A Facebook hirdetés

Szintén csak a kattintásokért kell fizetni (választható megjelenés alapján való fizetés is) és ugyanúgy ajánlati alapú hirdetési mód. Nagyon jól célozható a hirdetés, mivel a felhasználókról sok információt tárolnak.

Hátránya, hogy a populáció kisebb része érhető el és kevésbé fogékony a hirdetésekre.

Ajánlatkérés AdWords kampányra
 
Ajánlatkérés FACEBOOK kampányra

Mi így csináljuk!

AdWords kampány során az első három helyet szoktuk megcélozni. Az első havi költség tartalmazza a beállítási költséget is, az optimalizálást és üzemeltetést. Az ajánlati alapú kampányok során nélkülözhetetlen a folyamatos felügyelet, hogy a kattintási költségeket később is alacsonyan tartsuk. Minimálisan 3 hónapra szoktunk megbízásokat vállalni.

Célunk, hogy a lehető legalacsonyabb áron az elérhető legjobb helyen fusson a hirdetés.

 

Miért van szükség folyamatos felügyeletre?

A kampány beállítása során az egyes kulcsszavakra teszünk ajánlatokat, vagyis hogy egy-egy kulcsszó esetén mekkora összeget vagyunk hajlandóak fizetni egy kattintásért cserébe. Előfordul, hogy az először beállított összeg idővel túl magas lesz, a hirdetői verseny csökken, ennek ellenére a beállított kampány feleslegesen nagy kattintási költséggel megy tovább. Ha pedig növekszik a hirdetői verseny, de a kattintási költségeket nem igazítjuk ehhez, hamar elveszíthetjük a megszerzett előkelő pozíciókat.

Üzemeltetési díjak

3-5 kampány (vagyis 3-5 különböző hirdetés és az ezekhez tartozó kulcsszavak)

Ennek díja 45.000,- Ft + ÁFA. Ezután lehetőség van a kampány üzemeltetésének átvételére – vagy havi 15.000,- Ft + ÁFA üzemeltetési díjért vállaljuk a kampány további felügyeletét, optimalizálását.

Egy vagy két kampány indításakor még kedvezményesebb áron dolgozunk.

 

Milyen egyéb költségekkel jár egy Google hirdetés vagy Facebook hirdetés kampány?

A beállítási és üzemeltetési költségen felül a hirdetési összeg jelentkezik még, kattintásonként általában 20-100Ft-ra lehet számítani. A kampány során lehetőség van napi költségkeret meghatározására, akár az egyes hirdetésekre külön-külön is.

Hogyan mérhető egy Google hirdetés teljesítménye?

A kampány kezelői felületén többféle információ is rendelkezésünkre áll, melyek a következők:

  • hány alakalommal jelentek meg egy adott időszakban az egyes hirdetéseink
  • hányszor kattintottak az egyes hirdetéseinkre egy adott időszakban
  • hogyan teljesítettek az egyes kulcsszavak, melyek eredményezték a legtöbb kattintást

Ezek az adatok viszont csak a honlap látogatottságának növekedését mutatják, ez azonban még nem eredményez feltétlenül árbevételt. A kampány során viszont lehetőség van konverziós pontok meghatározására a honlapunkon (pl. megrendelőlap/ajánlatkérés elküldése), a Google pedig megmutatja, hogy a hirdetéseinkre való kattintások közül hány eredményezett konverziót (vagyis hogy a hirdetésre kattintók közül hányan jutottak el honlapunk azon pontjáig, amelyet mi szerettünk volna).

Ezek az információk már megmutatják, mennyire sikeres a kampányunk, és hogy tudnánk még javítani rajta. 

Rólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2021 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |