Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

Arculattervezés

Egyedi arculattervezés...

Ma már az induló vállalkozások sem engedhetik meg maguknak, hogy elmulasszák arculatuk kialakítását, mellőzzék az arculattervezés fontosságát. Az arculati elemek teszik láthatóvá egy cég egyediségét, egyéniségét. Gondoljon bele, hogy elsőként más támpontja nincs a potenciális vevőjének, minthogy a külsőségek alapján ítél és kategoriálja be a céget, és tovább nem is kell magyarázni az arculattervezés fontosságát.

Ahhoz, hogy potenciális ügyfeleiben a megfelelő kép alakuljon ki vállalkozásáról, nélkülözhetetlen, hogy az üzenetének tartalmához leginkább illeszkedő formát találja meg. Ráadásul ez az, ahol a marketing üzenetünket vizuálisan is közvetíthetjük, így szavak nélkül is megérti azt a célközönség.

Ha kicsit kitekintünk fejlettebb jóléti államokba, akkor láthatjuk, hogy náluk az arculattervezés már nem kérdéses: levélpapír, céges boríték, névjegy, dosszié, mind-mind egységes arculatban jelenik meg. Szerencsére ma már a digitális nyomdák terjedésével ez kis tételben is megfizethető. A nyomdáknál nem mindig fordítanak elég figyelmet a szerkesztésre is, és ez meg is látszik a munkákon - tegyük hozzá, hogy ez megrendelői igények miatt alakul így. Ezért javasolt egy grafikai szolgáltatásokat biztosító stúdióhoz fordulni ezek tervezésével, aki megfelelő minőségben és megfelelő irányba tudja terelni a leendő arculatot. 

Kérje mindig a referenciákat, amivel felmérheti, hogy Önnek milyen színvonalú munkát tudnak majd tervezni.

Ha minket választ, segítünk abban, hogy vállalkozásának arculati elemei összhangban legyenek egymással és üzletpolitikájával.

Vállaljuk...

  • levélpapírok,
  • névjegyek,
  • brosúrák és mappák,
  • kirakati elemek,
  • és egyéb arculati elemek tervezését és elkészítését.
Ha van már valamilyen konkrét elképzelése, írja meg nekünk!
Tekintse meg néhány korábbi munkánkat is!

Rólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2022 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |