Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

Honlapkészítés menete

Honlapkészítés menete

A honlapjaink a választott csomagtól szinte függetlenül az alábbi főbb lépésekben készülnek el:

Kezdeti konzultáció

Ebben a szakaszban Ön elmondja, hogy milyen honlapot szeretne. Mind megjelenésben, mind működésben. Ha esetleg még nem tudja, akkor a megfelelő kérdésekkel sikerül ezt kiderítenünk. Megfogalmazódik a legfontosabb: a honlap célja, valamint kiválasztjuk a honlapkészítés csomagot, és így konkrét ajánlatot tudunk adni.

 

Szerződéskötés

Ha mindkét fél megállapodik a feltételekben, akkor megtörténik a szerződéskötés. Ez egy szerződésből és egy megrendelőlapból áll, amin rögzítjük az elvégzendő feladatokat. Nagyobb projektek esetében az előleget is ilyenkor kérjük, valamint a domain név regisztrációkat is elindítjuk.

Marketing tervezés

A korábban meghatározott cél elérésének kidolgozása. Csomagtól függően elvégezzük:

  • kulcsszavak meghatározása keresőszó elemzéssel
  • versenyelőny meghatározása, amellyel kitűnhet a tömegből
  • bizalomkeltő eszközök kialakítása
  • Célcsoportok meghatározása
 

Szerkezet és koncepció

Az előző pont alapján elkészül a főoldal szerkezeti terve (drótváz vagy layout), ezen már marketing szemléletű szövegek is szerepelnek, alkalmazzuk a bizalomkeltő eszközöket, a célcsoport navigációt, stb.

Mivel nem szeretjük a tucat honlapokat, így megpróbálunk minden projektet egyedileg kezelni, ezért egyedi koncepción is ötletelünk.

 

Webdesign

Honlap grafikai tervezése (webdesign). Ez a grafikának egy speciális területe, olyan dolgokkal is tisztában kell lennie a webdesignernek a használhatóságon és látványon kívül, mint ésszerű megvalósíthatóság, képernyőfelbontások, böngészők, operációs rendszerek és mobil megjelenés.

   

Programozás

A site build mára egy külön szakma lett, ami az elkészült webdesign böngészőfüggetlen és pixel pontos megvalósítását jelenti. Ha vannak egyedi funkciók, akkor a webprogramozást is ilyenkor végezzük el.

Bemutató és feltöltés

Amikor a honlap már eléri azt a szakaszt, a fejlesztés alatt levő honlapot bemutatjuk a leendő tulajdonosának. Ha van módosítási igény, akkor egyeztetjük. Az igényelt tartalomfeltöltést is ekkor végezzük el.

 

Átadás és oktatás

Ha elégedett a munkával, átadjuk a honlap használati útmutatóját egy írott kézikönyv formájában, illetve csomagtól függően tartunk egy személyes oktatást, amikor bemutatjuk a honlap szerkesztésének menetét. Ezt követően pedig kiállítjuk a számlát a szolgáltatásról.

 

Üzemeltetés és SEO

Honlapjaink mellé biztosítjuk a megfelelő színvonalú tárhely szolgáltatást, a folyamatos támogatást, valamint igény esetén keresőre történő optimalizálással is szolgálunk, hogy biztosan jó helyen szerepeljen a Google keresőben. Hírlevél szolgáltatással, AdWords vagy Facebook hirdetési kampányok menedzselésével segítünk a konkurencia elé kerülni.

 

Ennyi általánosságban a honlap életútja a kezdetektől az üzemeltetésig.

Felkeltettük az érdeklődését?

Kérjen ajánlatot honlapkészítésre

Szeretné jobban megismerni munkáinkat?

Tekintse meg honlapkészítés referenciáinkat!

 

Rólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2020 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |