Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

Internet alapú egyedi fejlesztés

Internet alapú egyedi fejlesztések

Mit is jelent? Bármilyen jellegű problémáról is van szó, lehet informatikai megoldást találni. Az Ön által meghatározott problémakörre fejlesztett egyedi rendszerekről van szó. Az internet fejlődésének köszönhetően ma már minden, az internetezéshez szükséges szoftver ingyenesen a rendelkezésünkre áll. Használjuk ezeket saját programjaink futtatására, akár webáruházról legyen szó, akár vállalati információs rendszerről.

Miért jó ez Önnek? Mert a drága fejlesztői környezet megspórolásával a fejlesztés ára is csökken, így Önnek olcsóbb lesz az igényelt rendszer. Minden számítógépen - legyen az régebbi vagy korszerű -, amin van internet böngésző, működik az Ön programja. A működés operációs rendszertől is független (Windows, Linux, stb.), így nem kell egységes környezetet biztosítani, ráadásul a telepítést is elfelejthetjük. Innen már csak beállítások kérdése, hogy a világ bármelyik pontjáról elérhető legyen a program, de nem szükségszerű, zárt rendszerben is használhatók ilyen módon alkalmazások.

Nem kell megijedni a kifejezésektől, ezek lehetnek szimpla ügyvitelt támogató programok, de akár komplex rendszerek is. Az ilyen jellegű megoldások kimondottan támogatják a pályázatokon jó eséllyel induló üzletek közötti rendszereket (B2B vagy B2C).

A legtöbb helyen hasonló technológiájú megoldásokat az ügyvitel egyszerűsítése miatt alkalmaznak (pl. megrendelések kezelése, ütemezések, stb.), de ez nem jelenti azt, hogy csak ott lehet.

Példaként egy ingatlanpiaci szoftvert említenénk, mely segítségével az ingatlan saját rendszerbe való felvételénél rögtön cége internetes oldalán is megjelenik, amelyen a látogató egy kereső segítésével könnyedén válogathat az ajánlatok közül.
A kereső további lehetőségeket kínál: statisztika, hogy melyik típusú, földrajzi elhelyezkedésű ingatlan a legkeresettebb, így tovább tudja pozícionálni szolgáltatását a piacon. És a sort még sokáig lehetne folytatni...

Ilyen rendszerek elkészítésére csak előzetes konzultáció után tudunk árajánlatot adni.

Ossza meg velünk elképzelését!

Írja meg, hogy milyen feladat, probléma informatikai megoldására lenne szüksége annak érdekében, hogy segíteni tudjunk a megvalósításban!

Ajánlatkérés

Amennyiben igény van rá, a rendszer működéséhez szükséges irodai hálózat építésében is tudunk segíteni, tervezéstől a megvalósításig.

Nézzünk pár példát, amiknek a megvalósításában már segíthettünk:

 

 

Online ügyfélszolgálati rendszer

Ha pár szóban szeretnénk bemutatni ezt a fejlesztésünket, akkor azt mondanánk: skype szolgáltatás, de böngészőn keresztül, program telepítése nélkül.


Dokumentum kezelő rendszerRólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2021 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |