Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

Kik vagyunk?

A legjobb tudásunkat adjuk!

Inspirációnk

  • Szeretnénk egy meghatározó webes csapat lenni, akik nem követnek, hanem akiket követnek.
  • A szakmánk a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés is.
 

Ismerjen meg minket!

A LIW-es csapat

Állásajánlatok

Nézze meg jelenlegi ajánlatunkat

A LIW-es történet

A kezdetek...

A webes fejlesztésekkel 2005-ben kezdtünk el foglalkozni, azzal a szándékkal, hogy a kisvállalkozásoknál gyűjtött korábbi tapasztalatok alapján létrehozzunk egy olyan szolgáltatást a honlapkészítés területén, ami a kis cégeknek is elérhető, mégis olyan megoldásokat nyújt, amit a nagyobb cégek engedhetnek csak meg maguknak. Ennek az alapja egy adminisztratív felületről, tulajdonos által szerkeszthető CMS rendszer. Mivel az ingyenes, nyílt forráskódú megoldások nem túl biztonságosak, és korlátokat is állítanak az ötletek kivitelezésének, így saját rendszert fejlesztettünk ki LiwCMS néven, amit saját szervereken üzemeltetünk nagy nemzetközi és belföldi sávszélességen.

Az eredmények

Honlap referenciáink megtalálhatók honlapunkon, jelenleg körülbelül 150 honlap, webáruház és egyedi fejlesztésen vagyunk túl. Különösen büszkék vagyunk a 24 nyelven működő Mogyi Kft honlapjára.

A Mogyi Kft. versenyeztetés során az indulásunkat követően nem sokkal minket talált a legmegfelelőbbnek elképzelésük megvalósításához, webes megjelenésük elkészítéséhez. A honlap a megrendelő legnagyobb megelégedésével készült el, idézem a marketingvezető szavait:

Rugalmas, jó csapat, kreatív ötletekkel, tele lelkesedéssel. A weboldal magért beszél...”

Az ügyfeleinkkel és a munkánkkal szemben tanúsított alázat mindig is jellemző volt üzletpolitikánkra. Mindig keresünk, és találunk is megoldást a problémákra. Ezt kérdőíveink alapján több ügyfelünk is kiemeli:

„Én úgy érzem senkihez nem pártolnék el. Teljes a bizalom.”
balatoni-ingatlanok.com - Google 1. helyezés a balatoni ingatlanok kulcsszóra

„Tetszik a cég hozzáállása a dolgokhoz. A nehézfejű ügyfelekhez is türelmes. Jó így együtt dolgozni.”
fugediterv.hu

Jelen és jövő

A LiwCMS rendszer folyamatos fejlesztése mellett terveink között szerepel az ügyfeleknek minél hatékonyabb és könnyebben kezelhető internetes megoldások nyújtása elérhető feltételekkel, ennek érdekében folyamatosan képezzük magunkat az informatika, online marketing, grafika és tipográfia területén.

Egy-egy projekt során mindig az ügyfél által meghatározott célt szeretnénk elérni, és nem a saját fejünk után megyünk. A kivitelezésnél több partnerrel dolgozunk együtt, attól függően, hogy milyen szakterületen kell kiemelkedőt alkotni a projekt elkészítéséhez.

Remélem rövid bemutatkozásunkkal sikerült megalapozni azt a bizalmat, amellyel jelenlegi ügyfeleink is megtisztelnek bennünket, és lesz lehetőségünk a szegmensen belül, közösen kiemelkedőt alkotni az interneten.

Ha felkeltettük az érdeklődését, ismerje meg eddigi munkáinkat!
Vagy vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Rólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2022 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |