Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

Logó, embléma tervezés

Logó, embléma tervezés

Miért fontos?

A logó feladata, hogy összetéveszthetetlenné és emlékezetessé tegye a vállalkozást, amit jelképez, kiemelje azt a tömegből. Egy jó logó kifejezi mindazt, amit a vállalkozás képvisel, illeszkedik az arculat többi eleméhez, különböző méretekben, színes és fekete-fehér változatban is jól mutat.

Az arculat nem csak külcsín, hanem árulkodik a tevékenységről, a cég versenyelőnyéről, segít meghatározni az ügyfeleknek, hogy egy professzionális szervezettel áll majd szemben, vagy csak egy amatőr csapattal.

 

Ön milyen logót szeretne?

Ha logó készítésben gondolkodik, akkor töltse ki, vagy legalább nézze meg ajánlatkérő űrlapunkat, amelynek segítségével rávilágítunk olyan kérdésekre, ami talán még nem jutott eszébe a logóval kapcsolatosan!

Ajánlatkérés

Tekintse meg néhány korábbi munkánkat is:

Referenciák

Logó készítés menete

Ügyfél megismerése

Ügyfeleink profiljának, igényeinek megismerése után kifejezéseket, szavakat gyűjtünk, amiknek majd meg kell jelennie legalább asszociációs szinten a logóban.

 

Első tervek

Az összegyűjtött ötletek alapján elkészítünk legalább három eltérő tervet, akár még színtervek nélkül, ezeket véleményeztetjük a megbízóval.

Tervezés

Elkészítjük a következő forduló anyagát (szintén legalább három terv), felhasználjuk a kiválasztott irányvonalat és a kapott véleményeket, hogy ezután az elvárásoknak maximálisan megfelelő logót készíthessük el.

 

Végleges logó

A megbízóval véleményeztetjük a terveket, majd az utolsó korrektúra fordulóban elkészül a végleges logó, melyet aztán több formátumban elkészítve adunk át.

 

Rólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2022 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |