Honlapkészítés Székesfehérvár területén és országosan, webáruház készítés eredményekkel

SEO - keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás szolgáltatás

Szeretné, hogy megtalálják a honlapját?

Ahhoz, hogy honlapjára minél többen rátaláljanak, kiemelten fontos, hogy az internetes keresőkben minél előkelőbb helyen szerepeljen. Ahhoz, hogy ez megvalósuljon, bizonyos, a tevékenységéhez leginkább kapcsolódó keresőszavakra kell optimalizálni a honlapját. Ezt hívjuk keresőoptimalizálás szolgáltatásnak.

Ha igénybe veszi kereőoptimalizálás szolgáltatásunkat, a következő feladatokat végezzük el keresőoptimalizálás során:

1. Kulcsszó választás

Összegyűjtjük a tevékenységét legjobban leíró keresőszavakat/kulcsszavakat, majd megvizsgáljuk, hogy ezekre mekkora a konkurencia és hány keresést eredményeznek. Az így kiválasztott keresőszavak tehát jelentős látogatószámot biztosíthatnak a honlapjának, és könnyebben elérhetőek velük az előkelő pozíciók a keresőkben.

 

2. Tartalmi módosítás

A kiválasztott keresőszavakat minél több helyen elhelyezzük honlapja szöveges tartalmában úgy, hogy közben a látogatók számára sem legyen zavaró. A cél a 2-8%-os kulcsszó-sűrűség elérése.

A honlap egyéb, fontos helyein is szerepeltetjük a kulcsszavakat, szem előtt tartva, hogy  technikailag is keresőbarátnak kell lennie a honlapnak.

3. Linkmarketing kampány

A tartalom mellett a Google más szempontokat is figyelembe vesz a honlapok rangsorolásánál, például a más honlapokkal való kapcsolatot: vagyis hogy milyen és hány link mutat a honlapra. A keresőoptimalizálás részeként a linkmarketing kampány során több, jó minőségű honlapra mutató linket készítünk.

 

4. Utánkövetés 2 hónapig

A módosítások eredményeit folyamatosan nyomon követjük 2 hónapon keresztül, és szükség esetén további módosításokat eszközölünk annak érdekében, hogy minél előrébb kerüljön a honlap.

A keresőoptimalizálás során a célunk az 1-3. hely elérése a Google keresőben.

Kérje ajánlatunkat ide kattinva!

 

Rólunk röviden

A honlapkészítés a hobbink is, így hajt minket a lelkesedés. Kitalálunk, tervezünk, designolunk, fejlesztünk, kódolunk, optimalizálunk, üzemeltetünk, javasolunk!
Kik vagyunk?
Honlapkészítés Székesfehérvár

Állásajánlatok

Szívesen dolgoznál nálunk?
Nézd meg, milyen pozícióink nyitottak!
Állásajánlatok

Keressen minket!

LIW intermedia Kft.
H-8000 Székesfehérvár
Tobak utca 10. (volt Cornexi ház)

info@webesmegoldasok.hu
+36-22-315-027

Híreink követése

2021 © Webes megoldások Minden jog fenntartva! |